Post by konlanurolink on Mar 4, 2022 18:56:47 GMT -3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Marvel Pinball ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Marvel Pinball IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sınırsız kaynak ▞▞▞
▞▞▞ Marvel Pinball 2022 version ▞▞▞
Marvel Pinball アーケード ahe
Ekranı doğru doldurmuyor, alttaki eksik alanlarda siyah çubuk var. İlk oyunda rastgele donmalar oldu ve sonunda uygulamadan çıkmaya zorlamadan oyuna devam edemedim.
Wrestling Revolution Sport gqrs
Kontroller berbat ve uygulama modası geçmiş hissediyor.
Bu oyunun tadını çıkarmak için bir masa almam gerekiyordu! Ücretsiz avengers tablosu indirilmeyecek! lütfen çözün
Çok havalı
Başlangıçta lisans doğrulamasında takılıp kalıyor.
Oyun için ödeme yapmanın, sonra masalar için tekrar ödeme yapmanın ücret olduğunu düşünmüyorum.
Topu her fırlattığımda korkunç oyun kapanıyor
Sana oyun için para ödetmeleri ve sonra masalar için ödeme yapmaları hoşuma gitmiyor Zen bunu düzelt
Hem telefonumda hem de sekmede açılırken kilitleniyor. Firmaya mail attım ama henüz cevap yok. Hafta sonları bile birinin teknik destekle ilgilenmesi gerektiğini düşünürdüm. Sadece ben değil, birçok kişi aynı sorunu yaşıyor gibi görünüyor. 6/25/14 güncellemesi - Artık çökmüyor ve Dünya Savaşı Hulk masasını satın aldı. Çok keyifli.
İndirime girdiğime sevindim - ücretsiz Zen Pinball tahtası çok daha eğlenceli. Marvel Pinball ile yalnızca bir makine alırsınız ve haftalık/aylık ücretsiz bir masa yoktur. Fantezi langırttan hoşlanıyorsanız, aynı geliştirici yerine Zen Pinball'u edinin veya gerçek yaşam panolarını taşımak istiyorsanız, size Masal of the Arabian Nights'ı tamamen ücretsiz ve aylık ücretsiz gerçek hayattaki langırt makinesini veren Pinball Arcade ile gidin.
Seviyorum ama avenger oyununu oynarken, hangi topu istediğinizi seçmeniz gerektiğinde, çalışmasını sağlamak imkansız
Aldatıcı başlık. Sadece bir masa satın alıyorsunuz. Diğer tüm mevcut masaların satın alınması gerekir. Bunu anlasaydım satın almazdım.
AÇIKLAMAYI OKUDUĞUNUZDAN EMİN OLUN simge, Karınca adam masasını aldığınızı ve intikam masasını aldığınızı düşünmenizi sağlayacaktır. Çok yanıltıcı
Oyun için para ödedim ama şimdi başka bir masa görmek için daha fazla ödemem gerekiyor
İyi oyun, bol eğlence. Biraz karmaşık ama seni daha fazla isteyen bir aşamada tutuyor
sizde yapacagniz oyunda amk oyun acilmiyor lann
Marvel Pinball Arkade pgg
Açıklama, fiyata yalnızca 1 tanesinin dahil olduğunu söylüyor, ancak tüm bu ekstra masalar dahil. Yanıltıcı. Kaldırıldı. Geri ödeme yapıldı.
SÜPER
Tüm Kahramanları satın alabilirsiniz.
Oynamak için sadece bir masa alırsın, sonra buna değmeyen başkalarını satın alırsın
Eğilmeye karşı çok hassas! İyileştirme gerekiyor!
Pinball oynamak kadar eğlenceli değil ama gerçekten kötü bir uygulamayla zaman kaybetmek istiyorsanız, bunun için gidin.
Marvel Pinball آرکیڈ ydm
Baş harflerimi girmek için harfleri hareket ettiremiyorum. ....tamam, neden bu düğmelerin arka plana karıştığını anladım. Ağrıyan bir başparmağın yardımcı olacağı gibi öne çıkmalarını sağlayın. ...her masayı satın almak zorunda mısın?
Satın aldığım şeyi tekrar yüklememe izin vermiyor lütfen bir an önce düzeltin
Küreklere alışmak biraz zor Ama Oynaması Harika Bir Oyun
Bir langırt oyunu için sorun değil. Hala tüm ayrıntılarını öğreniyor.Flipper dokunmatik ekranın düzeltilmesi gerekiyor
Tamamen çevrimdışı bir oyun değil, bu oyun hakkında gerçeği oynayabilmek için zaman zaman lisansı kontrol etmek için çevrimiçi olmanız gerekiyor, tıpkı asfalt 8 gibi yakında kaldırılacak çünkü zaman zaman aynı yeni özelliklere sahip kontrol lisansı bu oyun yakında gidecek ve benim söylemek istediğim, bir süre sonra oyunu tekrar indirmek için tekrar çevrimiçi olmanız gerekiyor, aksi takdirde açılmıyor
Marvel Pinball Arked gip
Görülecek ve eğlenilecek çok şey var
Çözünürlük ölçekleme bozuk veya yok gibi görünüyor. Oynatma ekranı çok küçük olduğu için oynatılamıyor. Bir ekran görüntüsü koyabilseydim, yapardım. Ekranımın üstünde yaklaşık yarım inç x yarım inç kare.
Sevdim
Bu oyunu sadece çevrimiçi oynanabilir kılmak için pislik. Oyuna çevrimdışı olarak başlarsam, bir sürü em için 25 dolardan fazla harcamama rağmen görünüşe göre hiç masam yok EDIT hayır, bana lisansı doğrulamak için çevrimiçi olmamı söyleyip duruyor, sonra doğruladıktan sonra çevrimdışı olabiliyorum
Para içinde para sanki başlangıç.
"Oyun lisansını kontrol etme" işleminde takıldınız ve ardından oyun otomatik olarak çıkıyor
Büyük küçük zaman kaybı. Sadece bir boş masa var ve geri kalanı her biri yaklaşık 7$. Çok kötü değil sanırım.
Yeni haritalar paralı olmasın
Sadece bir masa ile birlikte gelir. Başlangıç düzensizdi ve ek indirmeler gerektiriyor.
Harika masalar gibi görünüyor, oyun geçişi ile iyi çalışıyor, harika efektler, AMA, tüm ekranı göstermiyor, yani, evet... Görünüşe göre bana göre değil.
Masaları ve masalara uygulanan fiziği seviyorum. Tek şikayetim, tüm masaların satın alınması gerekiyor. Disney harikası hpwever'ı satın alırken hiç şaşırmadım.
Oyunla geçirdiğim kısa süre içinde fizik sağlam ve çok çeşitli masalar var. Bununla birlikte, Zen Studios, daha fazla güncelleme için yüksek çözünürlüklü ekranlar için daha iyi destek sağlamanız gerektiğini söyledi. 1080p'nin ötesindeki ekranlar günümüzde oldukça yaygın ve bu uygulamayı ekranı doldurmaya zorlamak için Sistem Ayarlarına girmem gerekmemeli (ve SONRA bile en boy oranıyla uyuşmuyor).
Bu uygulama gibi tüm panoların ücretsiz olması veya en az birkaç ücretsiz panonun da bir ölü havuz panosuna ihtiyacı var