Post by konlanurolink on Mar 4, 2022 19:02:55 GMT -3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Traffic Racer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Traffic Racer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بسیاری از توکن ها ▞▞▞
▞▞▞ Traffic Racer 2022 version ▞▞▞
من قبلاً بازی بابی خیلی عالی است دست سازنده اش درد نکنه حتما نصب کنید😎😎💎💎📒📒🌄🌅
من دوبرابر نقدی خریدم اما نمی بینم که پول نقد دوبرابر شده است لطفاً همه شما باید پول من را بازپرداخت کنید
بدنیست
بازی خوب، موسیقی خوب، اما ماشین ها خیلی گران هستند و پول نقد خیلی کم. مثل اینکه من باید یک سال بازی کنم تا ماشین پلیس را بگیرم. چیز دیگر این است که شما بچه ها باید حالت هایی مانند مسابقات کلاسیک و فرار را اضافه کنید، در حالی که من آن کسی هستم که پلیس تعقیب می کند. این یک بازی خوب است، اما فاقد فاکتور umph مانند مسابقه با دیگران و تعقیب و گریز توسط پلیس است.
بازی شما خوب است، عالی است، فقط ماشینها و نماهای دوربین و لباسسازی مانند اسپویلرهای کیت بدنه و موارد دیگر را اضافه کنید.
Traffic Racer Състезателни qjv
این یک بازی شگفت انگیز است که مدتی است که آن را بازی کرده ام اما این بازی هنوز هم یکی از بازی های موبایل مورد علاقه من است.
سلام و خسته نباشی به همه بازی ساز ها،این بازی قبلا کیفیتش عالی بود ولی الا مفت نمی ارزه.....
خدایی من این بازی تو کوچیم داشتم سازندش بچه کجاست بابا تودیگه کی استی بابا دمت گرم سلطان
بازی عالی! شما باید ماشینهای بیشتری اضافه کنید و گزینهای را اضافه کنید که ما بازیکنان میتوانیم ماشینهایمان را سفارشی کنیم: سپر جلو، سپر عقب، اسپویلر، لاستیک، گلگیر...
بازی خوبیه ولی اگه میشه پیچماضافه کنید
بی نهایتش نیس
خیلی بدهیییییی
باید زاویه دوربین را تغییر دهد.
Muffin Knight ஆர்கேட் vpay
عالیه ولی کمی خسته کننده وتکراریه
😀😁😁😋🤣😃🤐🤐🤐😘😎
چرا از دروغ میگین خوبه عالی است این بازی هیچ خوب نیست 😡😡😡🤬
سلام عالی بود ممنون از سازنده خوبش وحتما نصبش کنین
در واقع من این بازی را دوست دارم این بازی دارای گرافیک عالی است اما فکر می کنم مشکلی در مورد این بازی وجود دارد این بازی بازی خوبی است به نظر من
کیرم تو این بازی اصلا نمیشه بازی کرد ریدم تو اون سازندش کیرم تو قیافت سنده مادر جنده خار ما درتو گاییدم مادر کوسه
بازی خوبیه حالا بهش 2ستاره میدیم
بازی خیلی خوبی هست شماهم نسب کنید و لذت ببرید
بازیش عالیه لطفا بهتره از این نمیشه خوبه دست سازنده اش هم درد نکنه که این بازی رو ساخته تشکر من سارینا صمدی هستم خدانگهدار🖐🏻👋🏻
این بازی عالیه باور کن...بدون تبلیغات کاملا... 1 ستاره برای تنظیماته...شاید بتونی حالت های دوربین رو مثل تو ماشین اضافه کنی...ولی در کل... عالیه👊👍
خیلی این بازی خوب بود من خیلی دوست داشتم امیر علی ۱۰ سال
Traffic Racer Đua xe brb
حتما هک شده آخه آقای بیشعور
بعد از دانلود I Saw ویژگی هایی که بازی را زیبا می کند و کنترل آن خوب است اگرچه بازی بی پایان است اما بسیار سرگرم کننده است
سلام من تارا ترابی هستم کلاس دوم بازی خوبی هستی
خوب است اما بعد از اینکه به نمره بالا رسیدم خراب شد
خیلی جالب نیست من اصلا دوست ندارم ولی کسانی که دوست دارند نسب کنن به نظر دیگران چیز دیگری نیست
من ماشین ولیس رو توی1هفته خریدم بازی عالی هست خلاصه حتما نصب کنید راستی قیمت ماشین ها آدلانه هست
😊😃
ماشیناش خیلی گرونه تا بتونیم بگیریم حوصلمون سر میره بخاطر این دو ستاره نمیدم درکل خوبه بد نیست
لطفا استون مارتین و همچنین رنگ های مات را به بازی اضافه کنید
خخعاتحمکلدکنخعلتتهلوتخعاتخخخخخخاتخاخههههه۶ععااهااخههه
باحاله دخترا اگه دنبال ماشین بازین فقط همین و همه من بعد از چند سال دوباره دلم ماشین بازی خواست اومدم سراغش
این بازی شما را همیشه مشغول می کند نه خسته کننده، من آن را خیلی دوست دارم.
فقط ریدم تو گور پدر و مادرت باش، دیوث بیشرف قیمتا ماشینا از پول خون خودتو پدرتو مادرتو ننتو هف جد ابادت بیشتره حروم زاده
عالی عالی بازیش عالی من دوش دارم عالی ۵۰۰۰۰۰۰ نیلیون تا هم ستاره بسش نیست
این بازی خیلی باحاله بیشتر بیاموزید زیرا بیشتر از آنچه می بینید است
توف توی صورت سازنده
بازی سرگرم کننده و به طور کلی تنها مشکل خوب این است که پرداخت هزینه برای برنده شدن است که هرگز نمی توانید بدون هک یا با خرید به ارز بازی به سوپراسپرت ها برسید.
Traffic Racer Перегони kth
بازی خوبیه و گرافیت خوبی هم داره. حیف که توی ایران خریدهای درون برنامه ای مشگل داره و نمیتونیم از همه قسمت های بازی لذت ببریم.
نه خوب نه بد
من آن را دوست دارم اما این روش درستی است که می توان آن را انجام داد و در بازی مشترک شد و در بازی مشترک شد و دیگری نوب است و در Granny که محبوب ترین و محبوب ترین در granny است که اسمیت نوب است مشترک شوید و مشترک شوید. این من بیش از حد از dz09 هستم و بازی من را مشترک کنید تا جهان ژوراسیک را به جهان هک کنید 20k کلیک کنید تا دنیای dz09 را در انگلستان در روز دوشنبه در حدوداً ببینید. مرد عنکبوتی شما می نویسید بابا در 6S به فیلم.
Traffic Racer Rennsport nknr
اگر با چند نفره باشد خسته کننده نخواهد بود زیرا وقتی زیاد بازی می کنم خسته کننده می شود
ای بدی نیست
این بازی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوبه من قبلاً این بازی رو نصب کرده بود حذف کردم بعد دوباره نصب کردم
من در شرف حذف این بازی هستم به دلیل تبلیغات طولانی وحشتناک جدید که برای همیشه از آن صرفنظر می شود.
سرگرم کننده است اما باید ماشین های بیشتری مانند koenigsegg agera R اضافه کنید. اما من به آن سه ستاره دادم زیرا سرگرم کننده است
این بازی عالیه من همیشه داشتم و تا ماشین آخرپول جمع کرده بودم که یک نفر را حذف کردم در کل بازی خیلی خوبیه.